<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3306253070476961930\x26blogName\x3dAkbar+Cina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akbarcina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akbarcina.blogspot.com/\x26vt\x3d-8980834846926218211', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Akbar Hashemi Rafsanjani
Photobucket
ABOUT ME
superb sweet 18
Wanna play mind's game ? come on n try me !! i scared that u will gone crazy..
my angels has slipped aways
I scream .. U scream ..
WE ALL SCREAM FOR ICE-CREAM ..
Islam
Totally SINGLE :P
click here for my links & archive
click here for the tagboard
norsyuhada bt. shahrom














awak . apa dosa saya dekat awak sampai awk nk seksa saya begini ? awak ckp awak sayang saya ? awak xbole khilangan saya ? apa guna awak menangis kerana saya ?  awk taw tak apa yg awk tgah buat tuh dah banyak kali buat saya menangis and menangis and menangis .. sampai hati awak kan ? sanggup awak seksa saya begini . awak seksa saya mcm binatang kan ? xpe awak . . just nk ckp terima kasih sangat2 . sy rindu awak sangat2 taw x !! nak taw kenapa arituh saya  ckp saya berhenti . itu cuma nk tngok samaada kita masih ada harapan . hmm . npk gayanya . cuma mlm tuh sajalah saya rasa . esoknya ? mana awak pergi ? apa awak buat ? hmm . saya xda bukti nk tuduh . just harap awak xbuat mcm ape yg saya fikirkan tuh . n nk awak kecewakan saya pada hari yg saya sampai dgn mengejut tuh . hahaha . awak lepak berdua dgn dia , n bila npk saya . awak langsung xteruja kan ? siap jeling saya mcm saya tgah gangu awak berseronok . hina sangat kan saya dkt mata awak ?  hmm .  n skang  makin lama awak dah makin dekat dgn dia . . xpe . slagi saya masih ada di dunia niyh . awak teroskan lar ape yg buat awak happy . biar saya teros terseksa dgn kebahagiaan awak tuh . biar saya seorang dekat sini . biar saya menagis sorang . biar saya lonely sorang . biar saya mati dengan aman klu ajal saya dah smpai .

insyallah . saya xkan ganggu privacy awk walaupun saya nk sangat masuk dlm idop awak . tp apa guna . awak xnak ada saya muncul langsung . n  dah xtaw apa yg berlaku dgn awak . xpelar awak . saya cukup xsangka . cukup xsangka . :'(
n btw awak nak sangat saya pergi kan ? kerap2 awak ja yang asyik say goodbye jer kan ? xpe . awak . insyaallah . saya akan tunaikan . jangan risau . saya akan pergi . lagipown saya mmg dah xtahan . better saya move on . goodbye norsyuhada bt. shahrom <3 <3 <3
THANX
( 9:02 AM ) yourname Friday, November 4, 2011

acquaintances
monthly archive
credits
twelfthnight x x x x x
Don't remove the credits.