<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3306253070476961930\x26blogName\x3dAkbar+Cina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akbarcina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akbarcina.blogspot.com/\x26vt\x3d-8980834846926218211', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Akbar Hashemi Rafsanjani
Photobucket
ABOUT ME
superb sweet 18
Wanna play mind's game ? come on n try me !! i scared that u will gone crazy..
my angels has slipped aways
I scream .. U scream ..
WE ALL SCREAM FOR ICE-CREAM ..
Islam
Totally SINGLE :P
click here for my links & archive
click here for the tagboard
hye babe :)

Hye akbar hashemi rafsanjani , you know me rite , haha sorry for the changes , saya tengok blog awak macam da tak lawa , so rimas nd saya cube tuka , akhirnya blog anda sudah siap di ubah suai ,haha , maybe tak lawa , tapi boleh la kan . nd lagu tu sooorry ta tau macam mana nak letak , haha then saya tuka lah dengan lagu laen, if tak suka awak boleh tuka , nd any help just gtau saya ouh , btw saya tengok awak da happy skang, great , ini la akbar , awak kuat kan , saya tahu , nd rasa-2 nya macam da ade calon , hehe jangan lupe kenal kan kat saye ouh  ,  nd awak da tak pakai subang , satu perubahan , sape la yang berjaya buat awak berubah tuh , untungnye dye kan kan kan , hehe , terima kasih kerana remove nd block saya , saya hargai :)

your truly , 
21411. :)

 


( 3:11 PM ) yourname Monday, November 28, 2011

acquaintances
monthly archive
credits
twelfthnight x x x x x
Don't remove the credits.