<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3306253070476961930\x26blogName\x3dAkbar+Cina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akbarcina.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akbarcina.blogspot.com/\x26vt\x3d-8980834846926218211', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Akbar Hashemi Rafsanjani
Photobucket
ABOUT ME
superb sweet 18
Wanna play mind's game ? come on n try me !! i scared that u will gone crazy..
my angels has slipped aways
I scream .. U scream ..
WE ALL SCREAM FOR ICE-CREAM ..
Islam
Totally SINGLE :P
click here for my links & archive
click here for the tagboard
SYAWAL bagi aku






SEMINGU lagi kan SYAWAL akan menjelma .. hmm .. bg korg semua mesti xsabar2 kan ? HAHA ..
mesti xsabar2 nk balik kampung halaman jmpa parent's .. tok . tokwan .. sedara n bla bla bla..
lepas tuh xsabar2 nk dgr suara takbir raya kan ? nk sembahyang raya kan ? nk pakai baju raya yg baru kan ??
lepas sembahyang sunat raya pas2 korg mesti nk jamah ketupat , rendan , lemang , laksa n bla bla bla ...


wow .. mmg best kan bile raya .. HAHA 
act .-
bg ak .. raya ak mcm hari2 biasa saja .. hmm


that's the FACT !!


kenapa ak cakap mcm tuh ?? hmm .. korg percaya x ak dah dekat 7 tahon  n maybe dah lebih kowt xsilap ak .. ak pown dah lupa dah .. ak dah lama xmerasa kemeriahan hari raya ... setiap kali raya ak akan rasa sedih n terkilan .. n hati ak mmg dah rasa raya itu MEANINGLESS .. serios ak xtipu .. bnda niyh da lama ak pendam n kali niyh sejak ak ada blog ak tringin nk share ngn korg  .. act my life's is MISEARABLE ...


hmm .. ok lar .. 
ak nk cerita sedikit kenapa ak cakp mcm tuh .. 
act- parent's ak dah DIVORSE ..
n diorg divorse time ak maseh di bangku sekolah lagi .. korg boleh bayangkan x ? ayah / bapak / abah korg tiba2 tiada masa nk sambut hari raya  ? korg pernah rasa x ? mmg ada yg lagi TERUK dari ak .. but ak nk luahkan rasa KECEWA dalam hati ak selama ini .. hmm .. ak masih ingt lagi yg TAHON pertama parent's ak divorse ..kami raya dekat rumah org .. pakai baju org n baju baru langsung xda .. raya kami penuh kesedihan dan berlinangan dgn air mata .. mak ak menangis kesedihan kerana LELAKI yg dia paling harapkan dah tinggalkan dia  !! lelaki yg mengubah dia !! lelaki yg dia sayang !! dah tiada di samping dia masa hari raya .. mak ak menangis .. sumpah ak cukup kesian tngok mak ak time tuh .. ak ngn adik2 beradik ak xboleh tahan sebak tgok mak ak .. lagi bertambah sayu TOK belah bapak ak col masa pagi raya tuh .. mak ak berteriak x berhenti .. nasib baik time tuh kami bermalam sekali n sambut raya dkt rumah kawan baik mak ak CIK INA .. dia baik n xpernah berkira dgn kami selama niyh .. dia yg bnyk membntu kami masa  
kegawatan ekonomi kami .. CIK INA peluk mak ak n adik prompuan ak * EMAH * peluk skali mak ak .. diorg tenangkan mak ak .. ak masa tuh mmg xboleh nk buat apa2 n ak juz duduk dlm bilik tahan diri ak dari menangiss .. but  .. air mata ak ttp nk keluar jugak ..




KADANG2 ak mmg jeles tgok korg2 semua  yg dkt luar sana selalu xsabar2 nk menyambot ari raya .. but for me .. - HARI RAYA n my BIRTHDAY is the day tht i hate it so MUCH !!!


korg xfaham apa yg ak rasa .. korg xpernah rasa kehilangan ayah dari kecik lagi .. tambah2 adik prumpuan ak tuh .. xsilap ak start dia umur 6 tahon lagi dia dah xdapt merasa kehadiran ayah dia di setiap pagi syawal ..


that;s y ak benci sgt bila sebut ttg BAPAK ak !!
 
n ak pilih untuk jarang sebut ttg dia !


hmmm ..


ALHAMDULILLAH .. bapak ak dah kembali ke jalan yg benar n dia ingin merujuk balik ngn mak ak .. walaupun ak dah maafkan dia ttpi apa yg dia dah buat kt ak .. !! smpai MATI ak takkan lupakan !! 


n act ada sorg niyh yg speacial buat ak niyh .. ak selalu sgt JEALOS dkt dier sb parent's dia slalu dtg jumpa dier .. n FAMILY diorg semuanya happy2 .. ak pown tringin nk ada FAMILY yg mcm dier .. but .. what can i do right's >?  dah ak dtakdirkan hidup mcm  niyh  .. ak pown redha jelar .. 
n kali TAHON niyh ak bersungguh2 puasa ni n kali niyh ak pon jadi lebih bersemangat nk shopping raya ..
:D


thanx dear awak bg saya cahaya baru ..


but- 
the sad thing is ..
  
  -1st day raya mak ak kerja
  -bpk ak xbalik
   -baju melayu xbeli ..n xtaw beli ker tidak .. risau jadi mcm sebelom2 niyh .. (sb dlm seumur hidop ak .. ak cuma ada 3 pasang baju melayu saja .. n last skali ialah masa ak FORM 1 ) insyallah ak nk beli yg baru tahun niyh


that's all ..


ape2 pown 


SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDLFITRI 


salam ..





( 5:55 AM ) yourname Tuesday, August 23, 2011

acquaintances
monthly archive
credits
twelfthnight x x x x x
Don't remove the credits.